lekdetectie - rioolwerk

Dompelpomp of loodgieter?

Dompelpompen zijn pompen die geschikt zijn om ruimtes leeg te pompen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor ruimtes die onder het oppervlakte liggen en onder water zijn gelopen.

Als je bijvoorbeeld een ruimte in huis hebt die regelmatig onderloopt vanwege hevige regenval dan is het aanschaffen van een dompelpomp aan te raden. Licht jezelf goed in als je een dompelpomp koopt want er zijn veel van deze pompen op de markt en elke pomp heeft zijn eigen functie. Goede dompelpompen vind je bijvoorbeeld je bij de Gamma.

Een andere optie is om een loodgieter te bellen. Het hangt natuurlijk af van de tijd die je er wilt insteken en je budget of je een loodgieter belt maar het voordeel van een loodgieter is weer dat hij precies weet wat hij moet doen. Daarnaast kan een loodgieter ook assisteren bij de nazorg want nadat een kelder is leeggepompt blijft er vaak nog vocht achter in de muren. Dit kan luchtjes en schimmel veroorzaken waarmee een loodgieter je ook kan helpen

Een dompelpomp is dus een prettig gereedschap om te hebben maar realiseer je wel dat er veel werk en nazorg bij komt kijken als je een serieus geval van waterschade hebt.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu