Klusjes todo zoals slotenmaker, ontstopper

De 5 belangrijkste klusjes in huis

Klusjes zijn werkzaamheden die je vaak voor je uitschuift. Op zich is dat geen probleem alleen zit je af en toe met een knagend schuldgevoel. Naast de klusjes die je nog graag wíl doen zijn er ook de klusjes die je nog moet doen.

Dat zijn de klusjes die je een onaangenaam bestaan opleveren als je ze niet op korte termijn uitvoert.

In dit artikel behandel ik een aantal van deze urgente zaken met wat tips hoe je je probleem zo effectief mogelijk kunt oplossen.

Sloten vervangen

Sloten vervangen is een absolute must. Tenminste, als je slot kapot is of wanneer je je sleutel bent verloren. Je hebt dan geen keus want je wilt geen ongure types in je huis hebben. Een slot laten vervangen moet je laten uitvoeren door een ervaren slotenmaker.

Waarop moet je letten als je een slotenmaker inhuurt? Een belangrijk aspect is de prijs. Soms zie je dat prijzen om je slot open te laten maken bij een Slotenmaker extreem hoog is. Vaak zijn dat niet de meest betrouwbare figuren. Een echte slotenmaker vraagt een eerlijke prijs. En heeft daarnaast ook nog goede referenties in Google Maps.

Ontstoppen

Uw WC of afvoer ontstoppen is een werkje dat snel moet gebeuren. Lost u dit niet op dan krijgt u last van stank of een volle WC pot. Dat is niet bepaald een omgeving waarin u wilt leven lijkt me.

Als u last hebt van een verstopping dan kunt u het beste een betaalbare loodgieter inhuren. AKC Loodgieter is zo’n bedrijf. Wij staan, indien gewenst, binnen een half uur bij u op de stoep om u van uw ontstopping af te helpen. Naast verstoppingen helpen wij ook met overige loodgieter-werkzaamheden.

Schoonmaken

Schoonmaken is typisch zo’n klusje dat u best zelf kunt doen maar waar u absoluut geen tijd voor heeft. Is dat het geval? Huur dan een schoonmaakbedrijf of een werkster in. U zult versteld staan van de tijd die u overhoudt en van de schoonheid van uw huis.

Electra

Waar zouden we zijn zonder de elektricien. Dit zijn typisch de vakmannen die zorgen voor een aangenaam bestaan. Het installeren van censoren, nieuwe verlichting of een heel nieuw elektraplan.

Zoek een goede elektricien in uw netwerk of zoek er één online. Kijk wel naar de referenties want de werkzaamheden van een elektricien zijn net als bij een slotenmaker en ontstopper vrij cruciaal.

Oude rommel opruimen

Oude rommel opruimen lijkt op het eerste gezicht iets dat u zelf makkelijk kunt doen. Maar wat nu als er zware objecten opgetild moeten worden. Is het dan niet beter om een verhuisbedrijf of een paar sterke mannen in te huren? Dat lijkt me wel.

Zo zijn dit een aantal klusjes waar u zeker een specialist voor moet inhuren. Ga vooral niet zelf aan de slag maar besteed het uit.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu