Lekdetectie is duur omdat er een aantal zaken bij komen kijken die belangrijk zijn. We behandelen dat in dit artikel.

Lekdetectie met geavanceerde technologie

Lekdetectie vereist vaak geavanceerde en gespecialiseerde apparatuur zoals een infraroodcamera, endoscopie camera, drukmeting, rioolcamera, vochtmeters, kleurstof en leidingzoeker. Deze technologieën zijn duur in aanschaf en onderhoud.

Lekdetectie vereist expertise

Professionals in lekdetectie zijn opgeleid en gespecialiseerd. Meestal zijn het hele ervaren loodgieters. Hun expertise is het nauwkeurig lokaliseren van lekken zonder destructieve methoden te gebruiken. Dat is de reden dat de werkzaamheden de hogere tarieven rechtvaardigt.

Lekdetectie duurt lang

Het lokaliseren van een lek, vooral als het verborgen is, kan tijdrovend zijn. Dit betekent dat de arbeidskosten oplopen. Vooral als het probleem complex is. Een normale klus lekdetectie duurt wel enkele uren en als het moeilijk is om de lekkage te vinden dan kan het nóg langer duren.

Overige kosten van lekdetectie

Afhankelijk van de locatie kunnen er voorrijkosten in rekening worden gebracht, vooral als het bedrijf een aanzienlijke afstand moet afleggen. Hou er rekening mee dat de transport naar de klant tijdrovend kan zijn. Bij AKC Loodgieter brengen wij geen voorrijkosten in rekening dus bij ons bespaart u op die kosten. Andere kosten voor lekdetectie kunnen verzekeringen zijn, aanschaf van juiste kleding en een bedrijfsauto.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu