Bent u op zoek naar een loodgieter in Aalsmeer?

AKC Loodgieter is direct ter plekke in Aalsmeer voor spoedopdrachten en alle soorten loodgieterswerk.

  • Spoed
  • WC ontstoppen
  • Dakreparatie
  • Rioolwerk
  • 24/7
  • Sanibroyeur
Neem nu contact op
GA VERDER

Loodgieter Aalsmeer

aalsmeer

Loodgieterswerk en ontstoppingswerk?

Als meest betrouwbare loodgieters uit Noord-Holland komen wij ook regelmatig in Aalsmeer. Wij hebben mankracht genoeg om de 31.000 uit Aalsmeer te hulp te schieten.

Heeft u problemen met uw kraan, gootsteen, wasbak of ander sanitair? Last van een verstopping of lekkage?

Of spelen er zelfs allerlei ongemakkelijke dingen tegelijkertijd? Ook sluiten wij desgewenst uw wasmachine of vaatwasser aan. Onze loodgieter brengt u woonplezier in Aalsmeer weer terug!

Als loodgieter in Aalsmeer snel ter plaatse

Voor ons ritje naar Aalsmeer berekent onze loodgieter geen voorrijkosten. We maken de kosten niet hoger dan nodig is. Onze factuur is helder en inzichtelijk. Bovendien doen wij geen werkzaamheden die niet zijn afgesproken. We hebben een trackrecord om ‘u’ tegen te zeggen. Tal van particulieren en bedrijven zijn zeer te spreken over onze loodgieterswerkzaamheden in Aalsmeer en wijde regio.

Verstoppingen, rioolstank en wateroverlast behoren door onze loodgieter snel tot het verleden. AKC is ook actief in dakbedekking, onderhoud en installatie van CV-ketels en gasleidingen. Zoals u begrijpt zijn wij een allround loodgietersbedrijf voor wie geen klus te lastig is. We beginnen altijd met het herleiden van de oorzaak van lekkages, verstoppingen of defecten. Door onze moderne apparatuur doen wij dit effectiever en vlotter dan menig ander. Onze loodgieter is een ervaren specialist met vele jaren werkervaring. Wij zorgen ervoor dat onze vakmensen regelmatig bijscholing krijgen met betrekking tot nieuwe technieken en veiligheidsvoorschriften. U kunt dus rekenen op betrouwbaar vakmanschap met garantie op resultaat. Ook met lekkages buitenshuis of wateroverlast die van buiten komt weten wij raad.

Onze dakdekker en onze loodgieters gaan dagelijks samen op pad om in Aalsmeer en regio dakgoten te schonen of te repareren. Wist u wat een overlast een beschadigde of gebroken regenpijp kan veroorzaken? Geen paniek, wij komen spoedig bij u langs om duurzame herstelwerkzaamheden uit te voeren. U zult nooit meer een andere loodgieter wensen. Heeft u een woning waar vaker wat aan mankeert? Wij hebben ook een service contract. Dat biedt extra voordeel en groot gemak!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons op - 06 – 15 23 13 84