U bent op zoek naar een loodgieter in Almere

Sinds de flinke uitbreiding van Almere naar bijna 200.000 inwoners is AKC Loodgieter hier actief voor herstelwerkzaamheden.

  • Spoed
  • Rioleringswerk
  • WC ontstoppen
  • Dakreparatie
  • Sanibroyeur
  • 24/7
Neem nu contact op
GA VERDER

Loodgieter Almere

Onze loodgieter staat in Almere voor u klaar

Almere heeft veel nieuwbouwwoningen. Toch wordt onze loodgieter in Almere vaak gebeld door uw stadsgenoten. Vaak voor klein loodgieterswerk zoals falende kranen, gootstenen en wasbakken.

Maar ook dikwijls voor lastige verstoppingen en lekkages. Vaak hangen deze samen met falende afvoerleidingen of zelfs een haperende riolering.

Ook uw wasmachine of andere elektra sluit onze loodgieter in een mum van tijd aan. Onze loodgieter is bekend met de nieuwste woningen en flats die Almere rijk is.

Wij komen onze afspraken na

Dus gegarandeerd dat wij ook voor uw ongemakken een oplossing hebben! Wij rijden regelmatig naar onze klanten in Almere zonder voorrijkosten te berekenen. In de loop der jaren hebben wij niet alleen bij tal van particulieren, maar ook bij bedrijven verstoppingen, wateroverlast of rioolgeur verholpen. Ons doel is om uw woonplezier en werkplezier weer terug te brengen! Ook dakbedekking, CV-onderhoud en onderhoud van gasleidingen zitten in ons takenpakket. Of grotere klussen zoals de aanleg van een nieuwe badkamer, keuken of dakterras. U zegt het maar! Het begrip ‘onbegonnen werk’ kennen wij niet. De oorzaak van een lekkage, verstopping of defect brengt onze loodgieter snel in kaart. Onze professionele apparatuur vereenvoudigt de klussen van AKC Loodgieter enorm. Onze loodgieters hebben jarenlang werkervaring en krijgen regelmatig extra training over de nieuwste technieken en trends. Elke pand, huis of woning in Almere heeft immers een specifieke bouw en handleiding. Ook is AKC Loodgieter actief in dakbedekking. Lekkages en wateroverlast komen helaas ook vaak van boven. Onze dakwerkers ontstoppen of repareren verstopte of lekkende dakgoten. Of plaatsen indien gewenst een volledig nieuwe dakbedekking. Heeft u een boot of woonboot aan Almere-Haven? Veel gebruikers van boten en woonboten hebben wij blij gemaakt met onze succesvolle herstelwerkzaamheden. Houdt u van duidelijkheid en transparantie? Wij komen onze afspraken na en onze facturen zijn gespecificeerd en helder. U neemt de beslissingen en wij doen het werk! Want zo hoort het!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons op - 06 – 15 23 13 84